• 1158 Budapest, Rákospalotai határút 14.
  • Hívjon most: +36304503378
  • info@chip-tuner.hu
Villanyszerelés Budapest Milliamper bt

Villanyszerelés Budapest - Milliamper Bt. - A minőségi villanyszerelő!

Cégünk fő profilja a villanyszerelés, elektromos hálózat kialakítása, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőóra teljesítmény bővítés. E mellett új elektromos hálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban Budapesten.

ipari érzékelő

Provill.hu - Professzionális ipari érzékelő, ipari szenzor

Cégünk közel 25 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat partnaraink felé. Szakterületünk az ipari automatizálás, irányítástechnika eszközei, alkatrészeinek kereskedelme, ipari szenzor, ipari érzékelők.

ablakcsere

ZMablak.hu | Ablakbeszerelés, ablakcsere

Amikor nyílászárócsere mellett döntünk – legyen szó otthonunkról, irodáról vagy bármely más építményről – bizony, az egész életünket megváltoztathatjuk. Természetesen jó irányba. Ennek feltétele azonban, hogy hasznos alapismeretekkel rendelkezzünk, mert kizárólag így választhatjuk meg a legmegfelelőbb nyílászárókat és szakembereket. Hozzon életre szóló döntést! De hogyan?

b-steel

Faelgázosító kazán gyártása, faelgázosító kazánok B-Steel.hu

A kazán hatásfoka 86.46% mely kimagasló a vetélytársai közül. Nem tartalmaz semmilyen elektronikát, ventilátort, így hiba lehetősége minimális. Kis huzatigényű, ami lehetővé teszi hagyományos kéménybe való bekötését. A tűztér rostély 10mm-es acélból készül a hosszú élettartam eléréséért. Extra könnyű tisztíthatóság és kezelhetőség jellemzi. Egyaránt lehet nyitott és zárt rendszerbe kötni, mert rendelhető hozzá vészhűtő kör, így ha pl. áramszünet van és nem működik a szivattyú, a kazán hűti magát, ezzel megakadályozva a felforrást.

végálláskapcsoló és ipari mikrokapcsoló

végálláskapcsoló és ipari mikrokapcsoló

A Lamivill Bt azonnal raktárról biztosít mikrokapcsolót, ipari mikrokapcsolót, végálláskapcsolót, mágneskapcsolót, készülékkapcsolót, relét. A rendelés mennyiségétől független, akár 1 darabos, de több tucat rendelés esetén is.

Virágfutár és virágküldés budapest

Virágküldés, virágrendelés, virágfutár Budapest

Születésnap? Névnap? Akár csak egy apró kedvesség, egy jel, hogy gondol rá? Kínálatunkban az év minden napján megtalálja a tökéletes virágcsokrot! Csak válassza ki az önnek tetszőt, tegye be a kosárba, adja meg a címet, és már küldheti is!
Budapesten akár egy órán belül szállítunk!

Könyvelő XIV. kerület zuglóban

Könyvelő XIV. kerület, Zugló

Kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése a számviteli törvény és az adótörvények naprakész tudásával!

Flexibilis cső

Aquaflex - Fittingek, Csaptelepek, Perlátor, Flexibilis cső

Az a drága, ami olcsó. Vásárláskor ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, mely az árán kívül a minőségében is megfelelő. A nálunk beszerzett és beszerelt flexicsövek, csaptelepek és réz idomok hosszú évekig szolgálják majd Önt, az egyszeri befektetés megtérül. A weblapon a közeljövőben szakmai tanácsokkal, ötletekkel kívánjuk a szolgáltatásunkat bővíteni, hogy pl. ha valaki egy egyszerű csaptelepet szeretne beszerelni, ne ütközzön akadályokba. Ha megbízható partnert keres: válassza az AQUAFLEX Kft-t.

műszaki ellenőr Budapest

epitesimuszakiellenor.eu | Profi műszaki ellenőrzés

Egy felelős szakember már csak a gyakorlata miatt hatalmas segítséget tud nyújtani. Magyarországon nagyon gyakori jelenség, hogy már nem csak az üzleti-vállalati ügyfelek, de magánszemélyek is keresik műszaki ellenőreinket, akár egy egyszerű lakásvásárlás miatt is (új vagy használt). A profi műszaki ellenőrzés megtérül, akár vásárol, akár bővít. Műszaki ellenőrzés Budapest - epitesimuszakiellenor.eu

motorgumi szerviz

Kismotorgumi.hu - Motorgumi, téli robogó gumi

Motorgumi webáruház és motorgumi szervíz. Válogass webáruházunk többezer termékes kínálata közül. a kerti kisgépeken keresztül a verseny gumikig bármit megtalálsz nálunk!

tető szigetelés

Tető szigetelés kiváló minőségű anyagokból

Tető szigeteléssel foglalkozunk, ami Bitumenes tetőszigetelés és PVC tetőszigetelés javítása, felújítása, illetve a teljes tetőszigetelés cseréje, akár hőszigeteléssel is. Tetőszigetelés munkáink főként Budapesten és Pest-Megyében vannak. Számunkra hívatás a jól elvégzett munka mellett, a Megrendelőink elégedettsége, amelyet minőségi és lelkiismeretes munkavégzéssel, kedvező alacsony árakkal, megbízható garanciálsi ügyintézéssel szeretnénk elérni.

új ülőgarnitúrák olcsón

Joebutor.hu - Új szekrénysor olcsón, új franciaágy akció!

A Joebutor.hu webáruház azért jött létre, hogy Önnek gyorsabbá és kényelmesebbé tegye a bútor választást. Az általunk forgalmazott bútorok kedvező áron elérhetőek mind az olcsó bútort keresők, valamint a magasabb kategóriájú bútorokat keresők számára egyaránt. Franciaágyak számtalan szövettel, gardrobok, szekrénysorok, elemes konyhabútorok, ülőgarnitúrák mind-mind megtalálhatók kínálatunkban. Akár a klasszikus bútorok, akár a letisztult, minimalista formák, állnak közel Önhöz, nálunk megtalálja az Ön otthonába illő kollekciót. Oldalunkon folyamatosan frissülő kínálattal, újabb és újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket.

nemzetközi tengeri szállítmányozás

Nemzetközi tengeri szállítmányozás, légi szállítmányozás

Skygate Transport Kft. Szolgáltatásaink közé sorolhatjuk az áru teljes körű vámügyintézését, csomagolását, door-to-door szállítást mindhárom fuvarozási módozatban, non-stop elérhetőséget biztosítva mobiltelefonon, normál és különleges kezelést igénylő áruk továbbítása esetén.

cserépkályha tisztítás és javítás, átrakás

Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás garancia, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás. Cserépkályha építése, kemence és kerti konyha építése, javítása, átrakása. Kémény építés, falvésés, áthidaló berakás vakolással, javítással falba épített kályháknál. Csikótűzhely, sparhelt, hordozható cserépkályha építése. Régi és antik cserépkályha átrakás, javítás, csempe pótlás. Vállaljuk cserépkályhák felépítését, bontását, helyszínre szállítását egész Európa területén.
Minden általam épített kályhához garancialapot és használati útmutatót adok. Nem csak szóbeli garanciát vállalok!

szekcionált garázskapu

Garázskapu, ami az ön kényelmét szolgálja!

Cégünk garázskapuk, kertkapuk automata nyitásával foglalkozik, 1995. óta. A kft. alapvető célja, hogy a MINŐSÉG, a BIZTONSÁG, illetve a MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett, korszerű termékekkel szolgáljunk az érdeklődőink felé.

hengerfej javítás

Autokopf - Hengerfej javítás Budapest

Hengerfej szétszerelése, előmosása -nyomáspróba – a hengerfej repedés vizsgálata, üzemi hömérsékleten -a kopott, cserélhető alkatrészek (szelep, szelepveztő, szelepfészek, szelepemelő tőke,előkamra, vezérműtengely) műszeres mérése, hiba megállapítás

felülettisztítás

ATMO | Homokfúvás, Homokszórás, felülettisztítás, mobil homokfúvás országos

Cégünk a hazai homokfúvó és felülettisztító piac meghatározó szereplője. Homokfúvás külső helyszíneken: Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, fémfelületek homokfúvás, betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel.

Bárányhús

Hidvégi-Hús Kft - Hús kiszállítás Budapest

A Hidvégi-hús Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami már közel harminc éve képviselteti magát a hazai hús- és élelmiszerpiacon. Európai követelményeknek megfelelő húsfeldolgozó üzemünkben állítjuk elő termékeinket, melyek személyre szabható ízesítése gondoskodik az elégedettségről. A 2013 februárjában megnyílt budapesti húsfeldolgozó üzemnek köszönhetően, jelenleg több mint 100 elégedett partnert szolgálunk ki minőségi bárányhússal, malachússal. Üzemünkben előállított saját márkás termékeink ízeiben tükrözik a magyar hagyományokat és szakértelmet.

olaszország nyaralás, szállás és apartmanok

Olaszország nyaralás, szállás és apartmanok minden kedves utazni vágyónak.

Olaszország egy igazi turista paradicsom lehet! Ha Olaszországi nyaralás szerepel a jövő évi tervben, akkor nálunk mindenki megtalálja a számítását. A táj gyönyörű, a tengerpart, a napfényes klíma, a történelmi városok és műemlékek mind-mind csábító vonzerőt jelentenek. Olasz barátaink szerencsés helyre születtek, ugyanis nincs még egy olyan ország, mely ilyen kiváló turisztikai adottságokkal rendelkezik. Szerencsések hiszen van tengerük, hegyük, tavuk, szigeteik, vulkánjaik a világ műemlékeinek 60 %-a az országban található és még sorolhatnánk a többi különlegességet.

Könyvelő iroda Budapest

Könyvelő iroda Budapesten - Stelma.hu

Teljes körű és naprakész könyvelő szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni.

költöztetés frankó teher

Költöztetés Frankó Teher módra

Költöztető Cégünk a Franko költöztetés 25 éve kizárólag teljes felelősség vállalással, és komplett garanciával végzi a belföldi, és nemzetközi költöztetéseket egyaránt. Nagyon ritkán hibázunk, ezt elmondhatjuk több mint két évtizednyi, és közel 20.000 elvégzett költöztetés tapasztalata alapján. 

családiház építés

Szivosteam.hu - Családi ház építés, felújítás

A Szívós-Team Kft. 2001 óta az építőipar kivitelezés területén folytatja tevékenységét. Főbb szolgáltatásaink: Bontási munka, zsaluzás és állványozás, előregyártott szerkezetek elhelyezése, kőműves munka, szigetelés, tetőfedő, bádogos munka, burkolatok készítése, festő-mázoló-tapétázó munka, víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, cserépkályha és kandalló építés.

aerobic xiii

Nova-Sun Fitnessterem - Aerobic XIII. kerület

Minőségi budapesti fitnessterem, aerobic kezdőknek és profiknak. TECHNOGYM gépekkel felszerelt légkondicionált fitnesz termünkben lehetőséged van a leghatékonyabb zsírégető (kardio) edzés elsajátítására. Diák, nyugdíjas és délelőtti kedvezmények, törzsvendégprogram!

Hasplasztika, mellfelvarrás és mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás és mellfelvarrás

Helyreállító és az esztétikai sebészet. Arcplasztika, orrplasztika, Mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkissebbítés, zsírleszívás, hegkorrekció. Dr. Nagy Lajos plasztikai sebész

Költöztetés, lomtalanítás

Szükségessé vált a lomtalanítás? Segítünk!

Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves lomtalanítást? Eladta vagy kiadta házát/lakását de üresen kell átadnia? Lecserélné megunt, elhasználódott bútorait? Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évenete csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.

keresőmarketing és keresőoptimalizálás

Dbweb.hu - Keresőmarketing, SEO, keresőoptimalizálás, Adwords, weboldal készítés

SEO – Search Engine Optimization, magyarul keresőoptimalizálás. Célja, hogy weboldalunk a Google kereső természetes találati listájában minél előrébb szerepeljen, így könnyen megtalálják. 

webáruház készítés és keresőoptimalizálás

Webáruház készítés és keresőoptimalizálás

Egy vállalkozás sikerességének elengedhetetlen feltétele a jó weboldal készítés. Legyen Önnek is egy merész vagy éppen letisztult és kifinomult weboldala! A mai világban elengedhetetlen a saját honlap, hiszen az online látogatások/vásárlások rekordokat döntenek évről évre.

Alföld Forest salgó polc és fém polc

Fém polc, salgó polc. Sokszorozza meg tárolási kapacitását fémpolc tárolórendszerrel!

Cége raktárgazdálkodását hatékonnyá változtatja a Salgó fémpolc rendszer beépítése. Belátható, hogy nem mindegy, mennyi árut képes elhelyezni egységnyi területen. A Salgó fémpolc rendszerekkel megoldhatja mindennapi raktárkezelését, és hosszú időn keresztül kiválóan működő, megbízható raktározási körülményeket teremthet.

Metodic

Metodic

Módszerünk lényege az anyagcseretípus-mérés, aminek segítségével megállapítjuk a paciens egyéni idegrendszeri, emésztőrendszeri és hormonális beállítottságát. Ezek alapján személyre szabottan összeállítjuk a Metodic táplálkozási programot, amely segítségével visszaáll a szervezetben a természetes egyensúly. Ennek következtében a sejtszintű energiaellátottság megemelkedik, nő a vitalitás, felerősödnek testben az öngyógyító folyamatok, a test pedig a neki megfelelő optimális testsúlyt és testformát veszi fel.

Liftreklám Győr

Liftreklámok.hu - Plakátok, melyek 20.000 emberhez jutnak el!

Napjainkban a városi emberek túlnyomó többsége lakótelepeken, többemeletes házakban él és lifttel utazik. De nemcsak Ők, hanem ismerőseik, rokonaik, barátaik, üzlettársaik is sok meddő időt töltenek a liftekben. Ezért úgy gondoltuk, hogy ezt a kis időt hasznosan is el lehetne tölteni. Fel-leutazgatás közben böngészhetnek és ezzel új információkra, ötletekre tehetnek szert a LIFTREKLÁM-mal.A lakosok döntő többsége (79%) felfigyel ezekre a liftreklámokra. Közülük minden harmadik vásárol is egy-egy frappáns hirdetés hatására, és a megkérdezettek egyöntetűen a legkevésbé bosszantó reklámformaként tartják számon.

esküvői gyertya és adventi gyertya

Adventi gyertya - Gyertyasziget.eu - Minőségi gyertyák, adventi gyertyák, esküvői gyertyák

A Gyertya Sziget Kft. az Oroszlányban található üzemében díszgyertyák gyártásával, és forgalmazással foglalkozik közel 28 éve. A gyertyáinkat kereskedők részére időpont egyeztetéssel az oroszlányi üzemünkben, illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungária Kft. 4-es helyén értékesítjük! Webshop-t jelenleg csak az "Esküvői kollekció" termékcsoportunkból működtetünk a www.gyertyasziget.hu oldalunkon!

non-stop villanyszerelés

Villanymento.hu - Profi vllanyszerelés, hibaelhárítás

Az év minden napján 0-24 óráig fogadjuk ügyfeleink bejelentéseit, bejelentéstől számított 1-2 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását,2-3 órán belül akár Pest megye egész területén. A legkisebb javításokat is elvállaljuk. Meglepetések nélküli non-stop villanyszerelő, garanciával.

Hernádi

Hernádi Kft. - Ablak és Árnyékolástechnika

Belső és külső árnyékolók, szúnyogháló, garázskapu - minden, ami ablak- és árnyékolástechnika!. Bemutatótermünkben vagy telefonon minden felmerülő kérdésben szívesen állunk rendelkezésre. Dolgozóink előzetes egyeztetés alapján helyszíni felmérést végeznek. Bemutatótermünk hétfőtől péntekig 8-16 óra között tart nyitva.